+36-1-808-9000

Tekintse meg többi projektünket is!

bezár

Projekt Elhelyezkedés Épület

Szintek

Lakás

GalériaFotókVideókLeírások

Vigo Ház

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a KER-BÉR Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@kerber.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

AjánlatkérésX

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy a KER-BÉR Kft. adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelõen kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az info@kerber.hu e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötõ u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: info@kerber.hu

Pesterzsébet bemutatása

Helytörténet

Pesterzsébet 1.220 hektár területen fekszik, a fõváros hetedik legnagyobb kerülete. A Duna partját érintve Dél-pesten helyezkedik el. Öt városrészbõl áll: Központi városrész, Gubacsi lakótelep és környéke, Erzsébet-falva, Kossuth-falva, Ipari negyed. A Boráros tér autóval már 10 perc alatt elérhetõ a városközponttól.

Lakóinak száma: 65 ezer
Lakások száma : 28 ezer

Mûemlékek

A városrekonstrukció keretében az Óváros nagy részét lebontották, illetve átépítették. Mûemlék jellegû épület a régi Vásárcsarnok. Az egyház tulajdonában lévõ mûemlék a Helsinki úton, a copfstílusban épült Segítõ Mária kápolna, illetve a Szent Erzsébet téri gótikus, római katolikus templom. A kerület második legnagyobb temploma a Pacsirta-telepi Magyarok Nagyasszonya Templom.
Pesterzsébet emléket állított névadójának és védõszentjeinek is. Erzsébet királyné emlékköve és Szent Erzsébet szobra a Szent Erzsébet téren áll.

Mûvelõdés

Pesterzsébet legrégebbi kultúrháza a CSILI. Színházterme, táncterme, több klubja, étterme és könyvtára van.

Oktatás

Pesterzsébeten 5 bölcsõde, 15 óvoda várja a kisgyerekeket ill. 13 általános iskola a nagyobbakat. A tovább tanulók 6 gimnáziumban vagy szakközépiskolában folytathatják középiskolai tanulmányaikat a kerület határain belül, akár egy német anyanyelvû, nemzetiségi gimnáziumban is.

Egészségügy

A kerületben mûködõ Jahn Ferenc Kórház, a kórházban található szakrendelés és 10 házi orvosi rendelõ gondoskodik az ittlakók egészségügyi ellátásáról.

Sportolás

Sportolásra is számtalan lehetõség van, többek között az Erzsébeti Sport Klub keretében. Az itteni sportszakosztályok közül a legsikeresebb a Pesterzsébeti Lövészegylet. 2006-ban adta át az önkormányzat a nagyközönség részére a Pesterzsébeti Jégcsarnokot, ahol a gyerekek is egész évben tudnak korcsolyázni. Számtalan teniszpálya, a Fitnessz 2000 testedzõ központ, lovaglási lehetõség áll a sportolást kedvelõk rendelkezésére. A közeli Duna-parton egy könnyû sétával, jogginggal bárki kikapcsolódhat, vagy hódolhat lovaglási vagy evezési szenvedélyének. A Jégcsarnok melletti uszoda építése várhatóan még ebben az évben elkezdõdik ezzel kiteljesítve a sportolási lehetõségek skáláját.

Éttermek, szórakozás

A városközpontban több kiváló étterem, pizzéria közül lehet választani egy kellemes ebéd vagy vacsora eltöltése esetén, amit akár biliárdozással is folytathatunk a csodálatos tetõterasszal rendelkezõ casinoban. A nyári Duna-parti rendezvények autóbusszal 15 perc alatt megközelíthetõek, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak mind a gyermekes családoknak, mind a szórakozni vágyó fiataloknak.

Bevásárlás

Bevásárlási lehetõségként a központban található Interspar, Penny Market, Erzsébet Áruház a legjelentõsebbek, amik busszal ill. gyalogosan is könnyen megközelíthetõek. Autóval 10 percre található a Soroksári úton levõ Tesco vagy a Soroksáron levõ Tesco és Auchan Áruházak.


A VIGO HÁZ bemutatása

Elhelyezkedés

A Vörösmarty utca és a Szegfû utca által határolt, 7771 nm területen került felépítésre a VIGO HÁZ, családi házas övezetben, mégis közel az üzletekkel, éttermekkel, bankokkal teli városközponthoz, a gyönyörûen megépített sétáló utcához. A VIGO HÁZ leendõ tulajdonosainak, a kertvárosi, családi házas környezet biztosítja a meghitt, békés otthon nyugalmát. A környezõ utcákat, a Szegfû utcát is gyönyörû fasorok teszik nagyon kellemessé. A VIGO HÁZ két különálló épületbõl áll, A és B épületek, ami jól illeszkedik a környezetbe. A

Megközelítés

Az 52-es villamossal (50m-re van a megálló) könnyen eljuthatunk a Határ úti metróig (3-as metró) aminek elõnye, hogy ha villamossal és metróval közlekedünk nem kell számolnunk az esetleges forgalmi dugóból származó késéssel. Így biztonsággal be tudunk érni a munkahelyünkre, iskolába stb. A városközpont gyalogosan is könnyen (kb. 800 m) elérhetõ, ahonnan számtalan autóbuszból választhatunk úti célunknak megfelelõen. A 23-as busszal vagy a gyors, piros 23-as busszal 15 perc alatt beérhetünk a Boráros térre. A 48, 51, 66 -os buszokkal a szomszédos kerületekbe (XXI, XVIII, XIX, XXIII.) tudunk eljutni. A 19-es busszal a kerületen belül közlekedhetünk.

Legfõbb jellemzõk, lakásválaszték

Az Elephant Holding Zrt. beruházásira jellemzõ mediterrán hangulatra, életvitelre jellemzõ jegyeket a VIGO HÁZNÁL is megtalálhatjuk. Az elnevezés is ezt tükrözi: Vigo a Spanyolországban levõ Galícia tartománynak a fõvárosa. A VIGO HÁZ a modern tervezési elveket, a korszerû és energiatudatos szerkezeteket ötvözi a mediterrán hangulatú színekkel és anyaghasználattal. (beige és további földszínek a homlokzaton és a burkolatokban, nagyméretû teraszok az emeleteken).

A két négyemeletes épületben összesen 130 lakás várja új lakóját. (A épületben 53 lakás, B épületben 77 lakás) A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kert tarozik, ami fõleg a gyerekes családok vagy az idõsebbek részére lehet nagyon vonzó. Ezeknél a lakásoknál komplett riasztó rendszer került kiépítésre. Az emeleti lakásokhoz nagy erkélyek vagy tetõteraszok tartoznak, a felsõ emeleti lakásokból panoráma nyílik a környékre. Mindenki megtalálja a számára legkedvezõbb méretû, szobaszámú, tájolású lakást a nagyon praktikus elosztású másfél szobástól a minden igényt kielégítõ130 nm-es tetõterasszal rendelkezõ panorámás Penthause-jellegû lakosztályig. Az ott-lakók kényelmét személyi felvonó biztosítja a kerítéssel védett lakókerten belül. A széles kínálatú burkolatválasztékunk is tükrözi a mediterrán ízlésvilágot, életérzést. A kisgyerekek részére védett, kerítésen belüli játszóteret alakítunk ki.

Irodák, üzletek

A Vörösmarty - Szegfû utca keresztezõdésében lévõ A jelû épületben a földszinten 3 és az I. emeleten 11 iroda került kialakításra, a földszint egy részén ill. az elsõ emeleten, ami lehetõvé teszi, hogy akár a lakóhelyünkön legyen a cégünk irodája is. További kényelmet biztosít az itt élõk részére a Vörösmaty út oldalán, a földszinten levõ 7 üzlet, amik teljesen külön bejáratúak, így a lakástulajdonosok nyugalmát nem befolyásolják. Az üzletekhez és az irodákhoz különálló 14 férõhelyes parkoló-egység tartozik.

Parkolási lehetõség

Parkolási lehetõségként választható az A jelû épületben teremgarázs beállóhely vagy a kerítésen belül kialakított, felszíni beálló. A földszinti lakások egy részéhez saját parkoló tartozik, ami a lakásokhoz tartozó kertben helyezkedik el. A pinceszinten kialakított 14 db különbözõ méretû (2,5-10nm) tároló közül könnyen kiválasztható a legmegfelelõbb, ha tárolót is szeretnénk a lakásunk mellé.

Miért jó itt élni?

A VIGO HÁZ leendõ tulajdonosai olyan otthonra találhatnak, ami a kertes családi házas övezetben nyugodt életteret biztosít az egész család számára.
Közel a Belvároshoz és a Duna-parthoz.
Kitûnõ infrastruktúra (sok óvoda, iskola, több középiskola, jó úthálózat és közlekedés, saját kórház, közel az önkormányzat, üzletekkel, bankokkal teli sétálóutca, éttermek, pizzériák nagy választéka, Mc. Donalds).
Kiváló sportolási lehetõségek (Jégcsarnok, tenisz, lovaglás, jogging a Duna-parton, evezés, uszoda, fitnessz).
Kitûnõ bevásárlási lehetõségek (Erzsébeti Vásárcsarnok, Interspar, Penny, Tesco, Auchan).
KÉNYELMES - BIZTONSÁGOS - IDEÁLIS OTTHON!

Minden kedves Leendõ Tulajdonosnak nagyon kellemes életet és egészséges életetvitelt kívánunk a VIGO HÁZBAN!